Hirdetés

Hívásrögzítés is lesz az iOS 14-ben?



|

Úgy tűnik, az iPhone-felhasználók könnyen felvehetik majd beszélgetéseiket.

Hirdetés

Sokszor hasznos lehet a telefonbeszélgetések felvétele, még ha jogilag necces is, hiszen sok országban tilos a hívott fél tudta nélkül rögzíteni. Lehet, hogy emiatt csak a világ bizonyos részein lesz elérhető a funkció, mely állítólag az ősszel debütáló iOS 14-gyel elérhetővé válik majd az iPhone-felhasználók számára.

Hirdetés

A GizChina a jailbreakes közösségben talált rá az alábbi képre, mely állítólag egy korai iOS 14 build beállításainál készült. Ezzel a kapcsolóval engedélyezhetjük minden kimenő és bejövő, hagyományos és FaceTime-os hívás rögzítését, amennyiben elfogadjuk, hogy a mi felelősségünk tájékoztatni a hívott feleket a rögzítés tényéről. Valódinak tűnik, de amíg az Apple meg nem erősíti, ne vegyük készpénznek.

Az iOS 14 minden újdonsága a WWDC 2020 nyitó előadásán mutatkozhat be, melyet június 22-én este tartanak. Valószínűleg itt erősítik meg azt is, hogy a Mac-ekben Intel helyett saját fejlesztésű processzorok lesznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.