Hirdetés

Hivatalos: ekkor debütálnak a Motorola legújabb hajtogatós mobiljai



|

Rögtön két friss készüléket is piacra dobhat a gyártó.

Hirdetés

A Motorolát birtokló Lenovo vezérigazgatója még márciusban erősítette meg, hogy az idén újabb hajtogatós mobilokat kapunk a márkától, azóta pedig sorban bukkantak fel a pletykák a készülékeket illetően. A várakozások szerint a Motorola rögtön két új modellt is szállít, amelyek Razr 40 Ultra és Razr 40 néven futnak majd.

Eddig csak találgatni lehetett, hogy mikor leplezik le a tavaly nyáron piacra dobott Razr 2022 utódait, most viszont már hivatalos információnk is van a nagy nap dátumáról.

Hirdetés

A Motorola ugyanis a Twitteren adta a világ tudtára, hogy június 1-én esedékes a debütálás, amihez egy rövid kedvcsináló videót is kaptunk. Az anyag sajnos lényegében semmit sem árul el az új telefonokról, azt viszont alátámasztani látszik, hogy valóban két mobilt kapunk, mivel két, félig behajtott készülékből formázza meg a gyártó logóját.

Az új Razr-széria leleplezéséig tehát már egy hónap sincs hátra. Ha hihetünk az eddigi szivárgásoknak, a Razr 40 Ultra Snapdragon 8 Gen 2 processzorral, 12 GB memóriával és 512 GB tárhellyel érkezik, a külső kijelzője pedig 3,5 hüvelykes lesz. Az alap Razor 40-ről sajnos még a pletykák szintjén is gyérek az információink, de valószínűsíthető, hogy az olcsóbb modellre egy valamivel kisebb külső panel kerül.

Ami még említésre méltó, hogy a várakozások alapján mindkét telefon támogatni fog egy úgynevezett "Flex" üzemmódot, amelyben félig összecsukott állapotban használhatjuk a kamerát. Egyelőre tehát ennyi, de a közelgő rajtig érdemes lehet figyelemmel kísérni a szivárogtatásokat, hiszen ilyenkor szokott csak igazán beindulni a pletykavonat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.