Hirdetés

Hivatalos: ekkor érkezik a Google jóárasított mobilja



|

Maga a gyártó erősítette meg a Pixel 7a rajtjának napját.

Hirdetés

A középkategóriában versengő Google Pixel 7a érkezése már eddig is a mobilos iparág legrosszabban őrzött titkai közé tartozott, hiszen az elmúlt hónapok során számtalan szivárgás árulkodott a készülékről, így például nemrég egész részletes képeken láthattuk, hogy miként is fest majd.

Ezúttal viszont maga a gyártó szállított egy hivatalos közleményt, amely megerősítette, hogy mikor számíthatunk a készülék leleplezésére.

Hirdetés

A Google India által megosztott Twitter-bejegyzés alapján a cég következő mobilja május 11-én válik elérhetővé, ami összhangban van a mobil kapcsán korábban felröppent pletykákkal. A poszt ugyan a ködösítés kedvéért nem említi konkrétan, hogy a Pixel 7a-ról van szó, az illusztrációként használt, kissé elmosott render viszont megegyezik a kiszivárgott képekkel.

Eközben viszont a Roland Quandt is megosztott egy csokornyi, erősen hivatalosnak tűnő reklámanyagot a középkategóriás telefonról, köztük egy táblázattal, amely az előd Pixel 6a tulajdonságait veti össze az új modellével. Ez alapján a Pixel 7a komoly előrelépés lesz, hiszen nemcsak a Google Tensor G2 processzort kapja meg, de 12 helyett 64 megapixeles fő kamerával érkezik, támogatni fogja a vezeték nélküli töltést és a 6,1 hüvelykes FHD+ kijelzője is lekerekített sarkokat kapott.

A jóárasított Pixel A-sorozat következő képviselője tehát kifejezetten ígéretesnek tűnik, a formális bemutatóra viszont még várnunk kell pár napot, erre ugyanis valószínűleg a május 10-én kezdődő I/O fejlesztői konferencián kerít majd sort a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.