Hirdetés

Hivatalos: ekkor mutatkozik be a Samsung Galaxy S21 széria



|

A Samsung kitűzte következő Samsung Unpacked eseménye dátumát, melyen az S21-ek mellett mást is bemutathat.

Hirdetés

Január mindig izgalmas a techvilágban, ugyanis ekkor rendezik meg a CES-t, a világ egyik legnagyobb fogyasztói elektronikai kiállítását. Idén ugyan hagyományos formájában elmarad, de január 11. és 14. között megtartják virtuálisan, és sok bejelentésre számíthatunk.

A Samsung már valamivel korábban, január 6-án 17:00-kor leleplezi új kijelzőit, de a Samsung Galaxy S21-es készülékek bemutatóját január 14. 16:00-ra tervezte be.

Hirdetés

Persze sok mindent már most tudunk a szivárgásoknak köszönhetően. A rendezvényen a Galaxy S21, S21+ és S21 Ultra mutatja meg magát, melyek olcsóbbak lehetnek elődeiknél, frissített dizájnt kaphatnak, és Snapdragon 888-cal szerelhetik őket. Ezeken felül megismerhetjük a Galaxy Buds Pro vezeték nélküli fülest is.

Az alábbi teaserben az új kameraszigetet láthatjuk. Természetesen minden információval jelentkezünk, nézzetek vissza 10 nap múlva is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.