Hirdetés

Hivatalos: február 20-án jön a Samsung Galaxy S10 széria



|

Egy héttel a 2019-es MWC előtt, San Franciscóban tartja meg az Unpacked rendezvényét a Samsung.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben szinte minden fontosabb dolog kiderült a Samsung Galaxy S10-es zászlóshajóiról. Azt is tudjuk, hogy az Infinity-O kijelzőbe lyukat fúrnak, és abba helyezik a szelfikamerát. A megbízható szivárogtatók által közölt anyagokat persze nem lehet teljes mértékben biztosnak venni, de szerencsére már nem kell sokat várnunk a hivatalos bemutatóra. 

Hirdetés

A The Korea Herald először névtelen iparági forrásokra hivatkozva állította azt, hogy az Unpacked rendezvényt egy héttel az MWC előtt, február 20-án, San Franciscóban rendezi meg a dél-koreai gyártó. Később a Samsung kiküldte a sajtómeghívókat is, amelyek igazolták ezeket az állításokat. Vagyis az új Samsung zászlóshajók valamivel korábban debütálnak, mint szoktak. 

Dél-koreai források szerint a Samsung eredetileg az MWC-n mutatta volna be a Galaxy S10 modelleket, azonban meggondolta magát a vezetés: az MWC-n nagy figyelem jut majd a Huawei összehajtható mobiljának. 

Ami a Samsung összehajtható mobilját illeti, a Samsung megerősítette, hogy az 2019 első felében jelenik meg. Hamarosan indul a sorozatgyártás, mindezt a CES-en erősítette meg a dél-koreai vállalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.