Hirdetés

Hivatalos: februárban bemutatkozik a Samsung új csúcsmobilja



|

Ugyan már szinte minden kiszivárgott a Samsung Galaxy S22-es termékcsaládról, a gyártó még titokzatoskodik egy kicsit.

Hirdetés

A Samsung valószínűleg szeretné, hogy még egy kis figyelem jusson az utolsó pillanatban kiadott Galaxy S21 FE-nek, de akiket az igazi újdonságok érdeklik, azok már egy ideje a következő generációs mobilokat várják a gyártótól.

Igaz, nagyjából minden fontos tudnivaló idő előtt kiszivárgott a Samsung Galaxy S22-es modellekről, a tényleges bemutató abból a szempontból mégis érdekes lesz, hogy tényleg megfelelnek-e a valóságnak a megszellőztetett információk. Most pedig hivatalos forrásból is tudjuk, hogy erre hamarosan sor kerül.

Hirdetés

A Samsung ugyanis egy rövid blogposztban bejelentette a következő Unpacked eseményt, ami 2022. februárjában esedékes.

"A 2022. februári Unpacked-en bemutatjuk a legfigyelemreméltóbb S szériás készüléket, amit valaha készítettünk. A Galaxy S következő generációja megérkezett, összegyűjtve a Samsung Galaxy legnagyszerűbb élményeit egy, minden felett álló eszközben"

- kezdődik a blogposzt, ami csúcsminőségű éjszakai fényképeket és videókat, nagy teljesítményt és máshol nem megtalálható eszközöket, innovációt, és az eddigi leginkább fenntartható Galaxy ökoszisztémát ígéri.

"És igen, segíteni is fogsz a Samsungnak ismét újraírni az okostelefonok jövőjét. Készülj fel a legjobb Ultra élményre!"

- emelik ki a készüléket, ami minden bizonnyal a Note szériát az S termékcsaládban újraélesztő S22 Ultra lesz. Ugyan a hivatalos blogposzt nem árulja el, melyik napon esedékes a bemutató, egy szivárogtató szerint már február 8-án megleshetjük a Samsung új csúcsmobiljait. Sokan arra számítanak, hogy az előrendelés már másnap útjára indul, a tényleges rajt pedig a hónap végén, február 24-én vagy 25-én jöhet el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.