Hirdetés

Hivatalos fotókon a Samsung új összehajtható mobiljai



|

Egy szivárogtató jóvoltából már a megjelenés előtt vethetünk egy pillantást a Galaxy Z Fold 3-ra és Flip 3-ra.

Hirdetés

Már hónapok óta mennek a találgatások a Samsung összehajtható telefonjai körül, s habár a technikai részletek még mindig homályosak, azt már biztosan tudjuk, hogy a koreaiak két modellt fognak bemutatni, valószínűleg még ezen a nyáron.  

Az egyik a kisebb, összecsukható Z Flip 3 lesz, a másik pedig a kihajtható, potenciálisan a Note-széria utódjaként emlegetett Z Fold 3. Az újdonságokról néhány hete ki is szivárgott néhány rossz minőségű fotó, most viszont állítólagos gyári képeken is megcsodálhatjuk őket.

Hirdetés

A renderek az Evan Bass nevű szivárogtatótól származnak, aki rendszeresen oszt meg bennfentes információkat az evleaks Twitter-csatornán. Itt publikálta a Z Fold 3 és a Z Flip 3 fotóit is:

Összesen két képet kaptunk, melyeken a Z Flip 3 csak hátulról látható, a nagytesót viszont több oldaláról is megcsodálhatjuk. Az előbbinél feltűnő a kéttónusú, másodlagos kijelzővel szerelt hátlap, illetve a csak két lencséből álló kamerarendszer. A render egyébként megegyezik a fent említett korábbi szivárgással, tehát erősen valószínűsíthető, hogy a Z Flip 3 tényleg így fog kinézni.

Ami pedig a kijelző alatti kamerával pletykált Z Fold 3-at illeti, ezen már 3 hátlapi lencse van, s ez szintén egybecseng a néhány hete látott fotókkal, viszont itt szélesebb a kamerasziget. A legfontosabb azonban a készüléknek támasztott stylus, amely megerősítheti, hogy a Note-hoz hasonlóan S-Pennel is használhatjuk majd az újdonságot.

A Z Fold 3 és a Z Flip 2 bemutatójával kapcsolatban semmiféle hivatalos információnk nincs, de a legtöbben augusztusra várják a Galaxy S21 FE mobillal és az új Galaxy Watch-széria leleplezésével együtt.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.