Hirdetés

Hivatalos: jön a Samsung Galaxy S20 FE, magyar árat is tudunk



|

A Samsung Galaxy S20 Fan Edition alacsonyabb áron hivatott kiemelkedő teljesítményt nyújtani.

Hirdetés

Régóta nyílt titok, hogy készül a Samsung Galaxy S20 FE, és a napokban a legtöbb részletet megtudtuk róla, de mindig az a legjobb, amikor egy gyártó számol be új készülékeinek részleteiről. A Samsung Galaxy S20 Fan Edition az S20 széria legolcsóbb tagja lesz, ami azokat célozza, akik egy megbízható telefont szeretnének, de nem olyan vastag a pénztárcájuk.

Az itthon 249 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron boltokba kerülő készüléket egy 6,5 colos, sík FHD+ Super AMOLED, Infinity-O kijelzővel szerelték fel, ami 1080x2400-as felbontást tud, 407ppi-s, és 120Hz-es képernyőfrissítést is támogat. Előlapi kamerája 32MP-es, hátul három lencse található: egy 12MP-es ultraszéles, egy 12MP-es széles látószögű, és egy 8MP-es teleobjektív, de 3x-os optikai zoomot és 30x-os szuper felbontású zoomot is támogat.

Hirdetés

Belül egy 7nm-es, 64-bites, nyolcmagos processzor dübörög 2.7 GHz-es maximális órajellel, továbbá 6 GB LPDDR5 RAM gondoskodik a teljesítményről. Tárhelye 128 GB-os, akksija átlagosan 4500 mAh-s, támogat vezeték nélküli gyorstöltést, NFC-t, MST-t és töltésmegosztást. IP68-as tanúsítvánnyal is rendelkezik, így 1,5 méterig, maximum 30 percig vízálló. Dual SIM-es, vagy használható egy Nano SIM-mel és egy legfeljebb 1 TB-os MicroSD kártyával

Összesen hat színvariáció lesz elérhető október 2-ától, az előrendelés ma indult.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.