Hirdetés

Hivatalos: jövő év elején jön a OnePlus okosóra



|

A OnePlus ügyvezetője maga erősítette meg, hogy 2021 elején (feltehetően a OnePlus 9 szériával egyszerre) megérkezik a OnePlus okosóra.

Hirdetés

Sok éve várnak már a OnePlus rajongói egy saját márkás okosórára. Nemrég egy interjúban árulta el a vállalat ügyvezetője és egyben társalapítója, Pete Lau, hogy az már készül. Most újfent megerősítette ezt a Twitteren, és azt is közölte, hogy már a jövő év elején piacra dobják a viselhető eszközt. Vagyis sokak számára jön egy új, kedvező alternatíva az okosórák piacán. 

Hirdetés

Régóta esedékes már, hogy a OnePlus egy saját okosórát dobjon piacra, az első vázlatok ugyanis még 2015-ből származnak. Korábbi pletykák szerint a OnePlus az Oppo okosóráját venné alapul, de később kerek modellt emlegettek, így lehet, hogy inkább a Vivo Watch lesz a minta (az Oppo, a OnePlus és a Vivo is egy anyagcég tulajdona). Remélhetőleg az új, Snapdragon Wear 4100 chippel szerelik majd. 

A fentebb említett interjú alapján pedig a Google Wear OS rendszerére számíthatunk, aminek a fejlesztésébe már a OnePlus is besegít. Sokak szerint ez rá is fér a Google platformjára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.