Hirdetés

Hivatalos: kiderült, mikor mutatkozik be az iPhone 12 széria



|

Az Apple megerősítette következő bejelentése időpontját, és biztos, hogy az előadás során az új iPhone-okról lesz szó.

Hirdetés

Általában már szeptemberben bejelenti és ki is adja az Apple új okostelefonjait, de idén a koronavírus felrúgta a terveket (az iPhone 4S óta csak az iPhone X késett, az 2018 novemberétől volt kapható az első piacokon), így a múlt hónapban lezajlott bemutató során csak az Apple Watchokról és az új iPadekről esett szó. 

Régóta pletykálják ugyanakkor, hogy októberben hivatalosan is sor kerül az iPhone 12-es készülékek leleplezésére, és nem csak pletykák alapján kell találgatnunk, milyen lesz az idei széria.

Hirdetés

A "Hi, Speed" szlogent viselő esemény október 13-án este 7-kor kezdődik, és természetesen online fogják közvetíteni a hivatalos oldalon; ugyanazt a szerkezetet kapja, mint a Time Flies event vagy a WWDC-s nyitóelőadás. Az iPhone 12-k mellett az AirTags-t is bejelenthetik, ami abban hivatott segíteni, hogy ne hagyjuk el többé a cuccainkat.

Az eddigi pletykák szerint négy iPhone 12 jön: egy 5,4"-es, két 6,1"-es (Max és Pro), illetve egy 6,7"-es. Már akár ez a széria is támogathatja a 120Hz-es ProMotiont, a Pro-ra telefotós lencse kerülhet, és nem kizárt, hogy ez, valamint az erősebb modellek LiDAR szenzort is kapnak. Esélyes az 5G támogatás is, továbbá hogy 128, 256 és 512 GB tárhely közül válogathatunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.