Hirdetés

Hivatalos megjelenési dátumot kapott a OnePlus 8T



|

A kínai vállalat vadonatúj mobilja még az ősszel megérkezik.

Hirdetés

Ha okostelefonokról van szó, akkor a legtöbben valószínűleg a Samsung és az Apple termékei mellett teszik le a voksot, de azért bőven találni még olyan gyártókat, amelyek általában kifejezetten korrekt munkát végeznek. Ezek közé sorolható a OnePlus is, a kínai gyártó pedig hamarosan ismét előáll egy vadonatúj mobillal, aminek talán már néhány fontos tulajdonságát is ismerjük.

Hirdetés

A cég a Twitteren erősítette meg, hogy október 14-én kerül sor a OnePlus 8T megjelenési bulijára, szóval a rajongóknak már csak egy keveset kell várniuk az új mobil debütálására. Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy OnePlus 8T Pro ezúttal nem készül, de persze ez még változhat a jövőben.

A T-széria egyébként 2016-ban, a OnePlus 3T-vel debütált, azóta pedig minden egyes OnePlus modell megkapta ezeket a fejlesztett verziókat.

Egy korábbi szivárgás alapján egyébként a 8T egy Snapdragon 865-tel, 120Hz-es képfrissítéssel, valamint 48 megapixeles kamerával érkezik majd, és egy Android 11-en alapuló OxygenOS fog futni rajta. Persze érdemes megjegyezni, hogy ezek nem hivatalos forrásból származó adatok, október 14-én viszont remélhetőleg minden részletre fény derül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.