Hirdetés

Hivatalos: megvan, mikor leplezik le a Realme 9 Pro-szériát



|

Színváltós dizájnnal támad a megfizethető márka legújabb középkategóriás mobilja.

Hirdetés

A Realme hazai megjelenésével egy újabb megfizethető márkával gazdagodott a választék, így nem csoda, hogy egyre több magyar zsebében lapulnak ott a kínai gyártó telefonjai. A cég nemrég bemutatta az első prémium készülékét, a GT2 Prót, most pedig már az új középkategóriás modellcsaládra figyel a világ.

Ez a Realme 9 Pro-sorozat lesz, amiről már szivárgások és kedvcsinálóként elcsepegtetett infók is árulkodtak, de csak most derült ki biztosan, hogy mikor várható a mobilok leleplezése.  Nemrég ugyanis Francis Wong, a Realme Európáért és Indiáért felelős marketingigazgatója közölte a Twitteren, hogy az új széria világszerte február 16-án debütál, nem lesz tehát exkluzív kínai rajt.

Hirdetés

A bejegyzés azt is megerősíti, hogy az első középkategóriás készülékekként a 9 Pro mindegyik (egyelőre ismeretlen számú) tagja megkapja az 50 megapixeles Sony IMX766 kameraszenzort, optikai képstabilizálással. Az online bemutatóra a jelzett dátumon, hazai idő szerint reggel 9 órakor kerül sor a Realme Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

A Realme 9 Pro-széria kapcsán a gyártó egyelőre csak a csúcsmodell 9 Pro+-ról közölt hivatalos információkat. Ezek alapján a következő tulajdonságokra számíthatunk a készüléktől:

  • MediaTek Dimensity 920 5G SoC
  • AMOLED kijelző
  • Kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó
  • Beépített pulzusmérés
  • Tripla lencsés hátlapi kamera (a fő szenzor a Sony IMX766)
  • Zöld és kék szín, az utóbbi napfény hatására pirosra vált (Light Shift Desing)

Ha pedig hihetünk a pletykáknak, 128 GB-os és 256 GB-os kivitelek közül választhatunk majd, 6 és 8 GB memóriával. Akkumulátorból egy 4500 mAh-s telep kerülhet a telefonba 33 W-os gyorstöltéssel, az előlapi kamera pedig 16 MP-es felbontást kínálhat. A 9 Pro+-on kívül valószínűleg egyetlen készülék, az alap 9 Pro érkezik, de erről még semmit sem árult el a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.