Hirdetés

Hivatalos: megvan, mikor lesz a következő Apple bemutató



|

A Spring Loaded szlogennel megrendezett műsor során bemutatkozhat egy rakás új termék, köztük a frissített iPad Próval.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, és amint arról Siri is idő előtt szólt egyes felhasználóknak, másfél hónappal a WWDC-t megelőzően, április 20-án tartja következő eseményét az Apple. Az este 7-kor kezdődő előadás során termékeken lesz a hangsúly, nem pedig a szoftveres újításokon, mivel azokat a gyártó szokás szerint a júniusi fejlesztői konferencia nyitóelőadására tartogatja.

A "Spring Loaded" megnevezés utalhat arra, hogy sok termék bemutatójára számíthatunk: pletykák szerint ezen az eseményen debütál az iPad Pro idei, frissített változata, de nem kizárt, hogy ennél fontosabb bejelentések is lesznek.

Hirdetés

Beszélik, hogy az új, várhatóan csak ősszel érkező AirPods, az AirTags biléták, valamint vadonatúj, M1-es MacBookok és iMac-ek is jelen lehetnek, viszont konkrétumok egyelőre nem ismertek. Az iPad Pro azért is kaphat nagyobb figyelmet, mert mini-LED kijelzőt, és 5G-chipet szerelhetnek bele, de jó esély van egy kicsit nagyobb iPad mini és egy frissített iPad felbukkanására is.

A bejelentésekről természetesen beszámolunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.