Hirdetés

Hivatalos: megvan, mikor lesz az új iPad bejelentése



|

Sőt, várhatóan nem egy, hanem több eltérő készüléket is leleplez majd az Apple.

Hirdetés

Bár hasznos készülékek a táblagépek, sokkal kevesebb fogy belőlük, mint laptopból vagy okostelefonból: a StatCounter elmúlt egy évre vonatkozó számai szerint 59,91% az eladott mobilok, 37,89% a számítógépek, és mindössze 2,2% a tabletek aránya világszinten. 

Aki viszont tabletet vesz, az jó eséllyel Apple-t választ: 52,18%-kal uralja a piacot a gyártó, miközben a Samsung mindössze 24,63%-kal a második mögötte. Így hát annak a nagyon kevés potenciális felhasználónak érdemes lesz figyelnie az Apple május 7-én 16:00-kor kezdődő eseményét, ami várhatóan teljes egészében az iPadekről fog szólni.

Hirdetés

Pletykák szerint itt mutatkozik majd be az OLED-kijelzős, M3 chippel szerelt iPad Pro, amin a kamerát is az egyik hosszabbik élre rakják át. Ezt egy új Apple Pencil és egy átdolgozott Magic Keyboard is kísérheti, továbbá számíthatunk új iPad Airre egy 12,9"-es modell képében. Minden bizonnyal marad a mostani méret is a kínálatban, frissített belsővel.

Egy hónappal később, június 10-én indul a WWDC fejlesztői konferencia, ahol az Apple szoftveres újításai, operációs rendszerei kerülnek majd középpontba. Azt is izgatottan fogjuk figyelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.