Hirdetés

Már hivatalos Star Wars-hátteret is rakhatsz a videohívásaidba



|

Unalmas a nappali fala a videohívások során? Mi lenne, ha inkább egy birodalmi csillagromboló belseje látszódna a háttérben? Az biztosan feldobná a konferenciabeszélgetést.

Hirdetés

A távmunka és konferenciabeszélgetések időszakában sokakat zavar, hogy a mögöttük látszó háttér (legyen az nappali, az iroda fala vagy a konyha) unalmas. Szerencsére a különböző appokban általában nem nehéz lecserélni a hátteret, most pedig olyan hivatalos Star Wars-hátterek érkeztek, amelyek nem csak nagyfelbontásúak, de kellően érdekesek is. Pár kattintás, és a videochat során már nem a nappali fala lesz mögöttünk, hanem egy birodalmi csillagromboló belseje - vagy más látványos érdekesség. 

Hirdetés

A háttereket úgy alakították ki, hogy kifejezetten videobeszélgetésekhez legyenek jól használhatóak. A látványos meglepetésként ható háttér többek között ráadásul arra is alkalmas, hogy álcázza az esetleges rendetlenséget a helyiségben. 

Ezek a képek azért számítanak nagyon érdekesnek, mert bár a filmekből bárki készíthet különféle képernyőképeket, azok minősége messze elmaradna attól, amit ezek a hátterek nyújtanak. Ráadásul itt egyetlen szereplő sincs a képeken, ami értelemszerűen szándékos. A 31 háttér ide kattintva érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.