Hirdetés

Hivatalos: szeptemberben visszatér a Samsung Galaxy Fold



|

A Samsung hivatalos közleményben tudatta, hogy a felújított Galaxy Fold szeptemberben megjelenik a boltokban.

Hirdetés

Eredetileg áprilisban kellett volna megjelenjen a Samsung első összehajtható mobilja, azonban miután komoly gondok voltak a képernyővel, a Samsung visszavonulót fújt. 

Hirdetés

A gyártó most azonban azt mondja, hogy nem csak azonosította a problémákat és a gyenge pontokat, de ki is javította, valamint alaposan letesztelte azokat, és készen áll rá, hogy szeptemberben ismét kiadja a Galaxy Foldot. 

A Samsung szerint a felső védőréteg a képernyőn a káva alá is benyúlik már, tehát nem néz ki képernyővédőnek, amit le kellene húzni. A zsanérok tetejére és aljára védősapkák kerültek, amelyek fém rétegekkel védik a kijelzőt, és a hely is kisebb lett a zsanér és a ház között. Emellett további megerősítéseket is alkalmaztak annak érdekében, hogy a por ne jusson be a képernyő alá. 

A következő hetekben valószínűleg ismét jönnek majd a tesztek, amelyekből megtudjuk, elég strapabíró lett-e a Samsung felújított összehajtható mobilja. A csúszás miatt legalább sikerült további appokat és szolgáltatásokat optimalizálni az új kezelőfelületre, ami mindenképp remek hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.