Hirdetés

Hivatalosan is Európába jönnek a Xiaomi okostelefonok



|

Hivatalos formában is belép az európai piacra a Xiaomi, bár egyelőre nem minden országban lesznek elérhetőek így az okostelefonjai.

Hirdetés

A Xiaomi régóta készül rá, hogy Kínán kívül is terjeszkedjen a jól árazott okostelefonjaival. Ezt igazából évek óta halljuk, és bár Amerikában még mindig nincs jelen, Európába most hivatalosan is eljön a márka. 

Hirdetés

A Xiaomi a CK Hutchinson segítségével juttatja el az okostelefonjait Nagy-Britanniába, a Three szolgáltatóhoz. Emellett az A.S. Watson áruházakban, több országban is elérhetővé válnak a Xiaomi modellek, ahogyan a 3 Group üzleteiben is. 

Ausztria, Dánia, Írország, Nagy-Britannia, Olaszország és Svédország mellett Hollandiában is lesznek Xiaomi eszközök. 

A Xiaomi azt mondja, hogy valószínűleg fokozza majd a jelenlétét Európában. A start után arra számíthatunk, hogy még több helyen és országban válnak elérhetővé hivatalos formában a gyártó termékei. 

Ami pedig Amerikát illeti, a Xiaomi jelenleg egy év végi, esetleg 2019 elején esedékes piaci belépésre készül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.