Hirdetés

Hivatalosan is óriási lesz a Honor Note 10 akkumulátora



|

Elvileg kedden debütál a Honor újdonsága, 5000 mAh-s akkumulátorral.

Hirdetés

A Huawei nem csak a P és a Mate szériás okostelefonjaival van jelen a csúcskategóriában, egy ideje a Honor márkáján keresztül is kínál nagyon erős okostelefonokat. Ilyen a Honor View 10 és a Honor 10 is, amelyek igen közkedveltek. 

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy érkezik a Honor Note 10 is, amely Kínában elvileg már kedden debütál. Később európai bemutatóra is számíthatunk. 

Értelemszerűen a készüléket nem a Galaxy Note 9 ellenfele lesz, ugyanakkor ár-érték arányban talán még jobb ajánlat lesz belőle. 

A Honor a kínai közösségi médiában megerősítette, hogy a Note 10 gigantikus, 5000 mAh-s akkumulátort kap. Ez lekörözi majd a Galaxy Note 9 4000 mAh-s, a Honor 10 és a Honor View 10 3400 és 3750 mAh-s energiaforrását. 

Persze a 6,95 hüvelykes AMOLED-kijelző fogyasztása is magasabb lesz a szokásosnál, az igazi ellenfél pedig a Xiaomi Mi Max 3, de a Honor Note 10 mindenképp kiváló üzemidőt és ár-érték arányt garantál majd, ráadásul GPU Turbo technológiára is számíthatunk, valamilyen fejlett hűtéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.