Hirdetés

Hivatalosan nem lesz vízálló a OnePlus 7 Pro



|

A OnePlus egy vödör vízbe hajította a legújabb kedvcsinálójában a következő csúcsmobilját, ami ennek ellenére hivatalosan nem lesz vízálló.

Hirdetés

A OnePlus kisebb bajba keverte magát a OnePlus 7 széria egyik új kedvcsinálójával. A kínai gyártó egy vödör vízbe hajította az új csúcsmobilok egyikét, majd kiírta, hogy a vízállóságot jelző tanúsítványok pénzbe kerülnek, ezért ők csak egy vödröt vettek. 

Hirdetés

Természetesen ez humoros célzás volt, ugyanakkor a rajongók egy része felháborodott, amiért vízállónak hirdetik az új készülékeket, pedig azok nem kapnak hivatalosan IP67-es vagy IP68-as plecsnit. 

A klip végén látható, hogy a OnePlus 7 modellek csak optimális tesztfeltételek mellett lesznek vízállóak, a gyártó nem nyújt garanciát ilyen jellegű esetekben. Eközben ráadásul évről-évre nőtt a OnePlus készülékek ára, így sokan elvárják, hogy végre IP68-as tanúsítványt is kapjon a következő. 

Carl Pei, a OnePlus ügyvezetője nem akarja, hogy bárki egy vödör vízbe dobálja majd a OnePlus 7 Prót, és felhívta rá a figyelmet, hogy a többi csúcsmobil gyártójához hasonlóan ők sem kínálnak garanciát vízkár esetén. 

Sokan nem tudják, de hiába kap IP68-as plecsnit egy okostelefon, a legtöbb gyártó valóban nem vállal garanciát a víz vagy por okozta károkra. Ettől függetlenül a OnePlus indoklását többen olcsó kifogásnak tartják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.