Hirdetés

Ez lehet a Nokia 5.3



|

A Captain America kódnéven emlegetett androidos okostelefont a jelek szerint Nokia 5.3 néven dobja piacra a HMD Global.

Hirdetés

A HMD Global tavaly több érdekes fantázianevű kód alatt kezdett el új mobilokat fejleszteni. Ezek közül az egyik a Captain America, amelyről egy ideje már gyanítják a szakértők, hogy a Nokia 5-ös szériáját erősíti majd. A NokiaPowerUser tudni véli, hogy az új modell neve Nokia 5.3 lesz, nem pedig 5.2, mint arra számítottunk. A HMD Global négy hátsó kamerát dob a felszereltségi listára, de a szivárgások alapján ezek mindegyike alsó- vagy belépőszintű minőséget képvisel, 16, 5, 8, 8 megapixeles felbontásokkal. 

Hirdetés

Fény derült továbbá arra, hogy a Nokia 5.3 egy 6,55 hüvelykes, 18,5:9 képarányú kijelzőt kaphat, ami alá 3 GB RAM-ot és Snapdragon 660 vagy Snapdragon 665 rendszerchipet építenek. Elvileg három színben lesz majd kapható az új eszköz. 

A Nokia 5.1 utódjából állítólag lesz TA-1223, TA-1227, TA-1229 és TA-1234 variáns is, ezek közül egy vagy több dual-SIM-es konfigurációt jelent majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.