Hirdetés

4 hátsó kamerával jöhetne a Nokia 9.2



|

Ben Geskin összerakott egy koncepciót arról, hogy milyen lehetne az új Nokia csúcsmobil.

Hirdetés

A prémium mobilok piacán a HMD Global a Nokia 9 PureView készülékével szeretett volna hódítani, ehhez pedig 5 hátsó kamerát is beépített az eszközbe. Sajnos csúfos bukásnak bizonyult az elavult hardverrel érkező okostelefon, az utódját pedig el is kaszálták. Azért a pletykák szerint nem akarja végleg feladni a csúcskategóriát a vállalat, ezért folyamatosan készül a Nokia 9.2-es mobil. Erről rakott most össze egy látványtervet Ben Geskin. 

Hirdetés

Fontos, hogy Geskin egy koncepciót alkotott, nem pedig szivárgásról van szó. Tehát ő maga így képzelné el a Nokia új csúcsmobilját, amelyre négyzetes kameraszigetbe négy hátsó kamera kerülhetne. 

Szelfikamera nincs a képeken, mégpedig azért, mert azt beszélik, hogy a Nokia az elsők között akar piacra dobni olyan mobilt, amelynek a szelfikameráját már a képernyő alá építik. A Vivo, Oppo és Xiaomi is dolgozik ezen a technológián, de egyik szerint sem áll az még készen a piaci debütálásra. Jó kérdés, hogy vajon mire jutott eddig a fejlesztésekkel a HMD Global.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.