Hirdetés

Kijelző alá épített kamerát kaphat a Nokia 9.2



|

Miután elkaszálta a Nokia 9.1 PureView-t a HMD Global, a Nokia 9.2 több érdekes újdonságot is hozhat magával.

Hirdetés

A HMD Global a jelentések szerint rájött, hogy tavalyi lapkával egy későn érkező Nokia 9.1 PureView megint hatalmas bukáshoz vezet, ezért miután elkaszálta az új csúcsmobilt, most a Snapdragon 865-re alapozó Nokia 9.2-re koncentrál. Bár a Light a Nokia 9 PureView botrányosan gyenge kamerateljesítménye miatt szakított a Nokiával, a 9.2 azért hozhat érdekességeket. 

Hirdetés

Egy múltban megbízhatónak bizonyult forrás szerint kijelző alá épített szelfikamerát is villanthat a HMD Global, akár elsőként. Pedig az Oppo és a Xiaomi már többször demózták ezt a technológiát. Állítólag még nem kiforrott, de a HMD Global talán megpróbál mindenkit megelőzni a piacon. Persze fennáll a veszélye annak, hogy gyenge képminőség mellett megint nagy bukás lesz a csúcsmobil. 

A Nokia 9.2 hátlapjára normál kamerák kerülnek, illetve a gyártó állítólag inkább az ár-érték arányra fókuszál ezúttal, és nem a Galaxy S20 Ultrát akarja legyőzni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.