Hirdetés

Betalálhat a Nokia Captain America kódnevű okostelefonja



|

A tippek szerint a Nokia 5.2-ről lehet szó, ami az MWC-n debütál, és felpörgetheti a HMD Global eladásait.

Hirdetés

Elég rosszul szerepelt a Nokia márkával a HMD Global a mobilpiacon 2019-ben, így a 2020-as MWC-re érkező új modelleken sok múlhat. Ezúttal leginkább középkategóriás készülékeket villant majd a gyártó, amelyek közül az egyik Captain America kódnév alatt fut. A nem hivatalos nevet a pajzs alakú kameraszigetről kaphatta, de valójában a Nokia 5.2-ről van szó. 

Hirdetés

Ez elvileg 6 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet hoz majd, további információk egyelőre nincsenek, de az tiszta sor, hogy hátulra négy kamera és egy ujjlenyomat-olvasó kerül. 

Állítólag március 4-től, 180 dolláros vételár mellett lesz vihető ez a modell, ami így jóval olcsóbb lenne, mint az elődje. A HMD Globalnak azonban égető szüksége van a versenyképes okostelefonokra, ha labdába akar rúgni a 2020-as mezőnyben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.