Hirdetés

Hogyan élhettünk eddig okos borszkenner nélkül?



|

A MyOeno minden fontos információt megjelenít a borokról, az okostelefonunk kijelzőjén.

Hirdetés

Sokan vannak, akik szeretnek bort inni, de nem kifejezetten szakértők. Nekik segítene az új okos borszkenner, a MyOeno. 

Hirdetés

Az okosszkennert elég beledugni egy pohár borba, utána az okostelefonunk kijelzőjén minden fontos információ megjelenik. Látható lesz a bor erőssége, savassága, a csersavak, stb... 

Az információkhoz a saját címkéinket is felvehetjük, így személyre szabott adatbázisunk lesz arról, hogy mit szeretünk és mit nem. Ennek hála aztán nem költünk majd feleslegesen olyan borra, amit nem szeretünk. 

A mintavétel kémiai anyagok nélkül történik, vagyis a bort nem változtatja meg a szkenner. A spektrumelemzéssel operáló kütyü bizonyos hullámhosszú fények elnyelését vizsgálja, és ennek megfelelően az algoritmus borászati karakterisztikákkal áll elő. 

A MyOeno a Kickstarteren rendelhető elő 69 eurótól, és elvileg még karácsonyig megérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.