Hirdetés

Hol vannak az Android Oreo háttérképei?



|

Nem jártak új háttérképek az új Androidhoz, ezért egy reddites felhasználó a kezébe vette a kezdeményezést.

Hirdetés

Elsőre talán azt gondolnánk, hogy a Google az új Android operációs rendszeréhez számos új és tetszetős háttérképet is mellékelt, azonban az igazság az, hogy az Oreo nem tartogat ilyen meglepetéseket. 

Hirdetés

Az új rendszer összesen egyetlen friss háttérképet kínál, az is elérhető igazából hónapok óta (a fejlesztői előzetesek óta). 

Miközben a Google ilyen téren nem tett semmit, a kreatív rajongók akcióba lendültek. A CherryLax néven Redditező felhasználó például a Material Design jegyében készült háttérképekkel igyekezett megörvendeztetni a többi rajongót, aki hiányolja az Oreo gyári háttereit. A képek talán kicsit régiesnek hatnak, de a próbálkozást mindenképp dicséret illeti. 

A Google védelmére legyen mondva, hogy a cég Háttérképek appja azért kínál néhány jó alternatívát, illetve a Pixel 2 és a Pixel XL 2 biztosan tartogat majd néhány új és szép háttérképet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.