Hirdetés

Holnaptól kapható a OnePlus 6T McLaren Edition



|

Hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus 6T különkiadása, amelybe 10 GB RAM került. Egyes régiókban már holnaptól kapható.

Hirdetés

A mobilpiacon az abszolút csúcsot az jelenti, ha egy nagy gyártó és egy neves autógyártó együtt dobnak piacra valamit. A Huaweit a Porsche Design segíti, az Oppót a Lamborghini, a OnePlust pedig a McLaren. Hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus 6T McLaren Edition. 

Hirdetés

A készülék hazánkból már holnaptól megrendelhető, a vételára 699 euró. A kiváló tudású OnePlus 6T-t ezúttal szénszálas hátlapi mintával és 10 GB RAM-mal dobták fel. A 70 eurós prémiumért jár még továbbá a Warp Charge 30 gyorstöltési technológia is. 

Ez 20 perc töltéssel egy napi használatot ígér, vagyis ennyi idő alatt 50 százalékra tölti a 3700 mAh-s akkumulátort. Érdemes megjegyezni, hogy már a sima 6T is elképesztően gyors volt, nagyjából 1 óra 25 perc alatt 0-ról 100 százalékra tölti magát a gyári adapterrel. A mostani technológia még gyorsabb. 

A 6,4 hüvelykes AMOLED-panel alatt egyébként a Snapdragon 845-ös lapka, 16 + 20 megapixeles hátlapi kamerák, 256 GB tárhely és a már említett 10 GB RAM kaptak helyet. A McLaren logó nem hiányzik a hátlapról, a papajanarancs színű díszítések szintén különlegesek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.