Hirdetés

Home office-hoz tervezték a Sony legújabb, nyakban viselhető hangszóróját



|

Ezzel a megoldással fejhallgató nélkül is hallgathatunk zenét vagy videotelefonálhatunk, közben pedig nem zárjuk ki teljesen a környezetünket sem.

Hirdetés

Az elmúlt évben rengetegen kényszerültek home office-ba, az ideális munkakörülményeket pedig sokkal nehezebb volt kialakítani, mint azt a legtöbben gondolták volna. Sokan személyes találkozók helyett visszhangos videohívásokon keresztül bonyolították a megbeszéléseket, vagy felvettek egy méretes fejhallgatót, ami minimum furcsán nézett ki az öltöny mellé, ráadásul a környezetből sem hallottak semmit.

Hirdetés

Nem a Sony nyakba tehető Bluetooth hangszórója az első a piacon, de kétségtelenül az eddigi egyik legimpozánsabb termékkel állt elő a gyártó. Az SRS-NB10 névre keresztelt modellbe nyalábformáló technológiát használó mikrofonok kerültek a jobb hangminőség érdekében, van rajta dedikált némító gomb, és egyetlen töltéssel akár 20 órát is kibír. A készülék megkapta az IPX4-es tanúsítványt, így az izzadság nem árthat neki (akár az edzőterembe is magunkkal vihetjük), sőt, egyszerre két eszközhöz is tud csatlakozni, amik közt könnyen válthatunk.

Ha egy ilyen hangszóróval nézünk tévét, hallgatunk zenét vagy folytatunk hívásokat, akkor a fülünkre irányított hangszóróknak köszönhetően nem fogunk vele zavarni másokat, közben pedig nem zárjuk ki teljesen a környezeti zajokat sem, vagyis halljuk, ha hozzánk szólnak, vagy csönget a futár.

Az SRS-NB10 150 dolláros áron debütál majd szeptemberben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.