Hirdetés

HomePod-botrány: a legviccesebb reakciók



|

A felhasználók mindennél kreatívabb módokon igyekeztek jelezni az Apple-nek, hogy nem örülnek a HomePoddal kapcsolatos apró bakinak.

Hirdetés

Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, akkor ebben a cikkünkben összefoglaltuk, hogy a felhasználók visszajelzései szerint hogyan hagy foltot a fa bútorkon az Apple szilikon talppal rendelkező okoshangszórója. 

Hirdetés

Az Apple támogatói oldalán egyébként az olvasható, hogy a vibrációt csillapító szilikon talppal rendelkező hangszóróknál nem szokatlan, hogy enyhe foltokat hagynak bizonyos fa felületeken (az olaj a probléma). Ezek néhány nap elteltével gyakran eltűnnek, ha a hangszórót eltávolítják a fa felületről. Ha nem, akkor egy puha, száraz ruhával talán letörölhetőek. Ha nem így lenne, akkor a bútorgyártó tisztítási útmutatóját kell követni. Akit pedig mindez zavar, annak azt ajánlja az Apple, hogy más felületen helyezze el a HomePodot. 

Le kell szögeznünk, hogy a pórul járt felhasználóknak minden joguk megvan a felháborodásra, ugyanakkor ezt az ügyet megint felfújták. A probléma megoldása olyan egyszerű, hogy elég egy poháralátétet bevetni, esetleg a fa bútort egy olajalapú ápolószerrel áttörölni (erre egyébként is szükség lenne). Vannak azonban, akik a legapróbb hibára is ugranak, és hadjáratot indítanak a Twitteren. Mostanában alaposan megszaporodott az ilyen ügyek száma, és a legújabb ez a HomePod-botrány lett. 

Bár a bútorokon maradhat folt, az Apple nevén nem valószínű. Azért a sok vicces bejegyzés, kép és tweet megmaradnak. Nézzünk néhány mókásat:

NEM Jony Ive szerint például nem is akarták elrejteni, hogy fehér bútor kell a HomePodhoz, az ott van a weboldalon:

Ezután a 99 dolláros HomePod-zokniról is jött egy tweet:

A matricák és fóliák gyártásával foglalkozó dbrand sem maradhatott ki a sorból:

Jó ötlete pedig mindenkinek akadt a foltok megelőzésére:

Egyesek szerint nincs baj, csak rosszul használják a HomePodot:

Ha több helyen is mintát rajzolunk, aktualitása is lehet a köröknek:

Valaki szerint pedig az Apple főhadiszállását is megHomePodozták:

Banana?

Paul Thurrott szerint a következő nagy üzlet a homepodos alátét lesz:

Ha pedig már alátét, Kelet-Európában ez a kötelező:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.