Hirdetés

Itt egy mobil, ami biztosan nem merül le a nap végére



|

Néha érdekes eszközök bukkannak fel a kínai gyártók palettáján. A Homtom nem épp ismert gyártó mifelénk, pedig ár-érték arányban nagyon erős legújabb telefonjuk is. Most ráadásul extra akciós.

Hirdetés

Néhány éve még simán el lehetett pakolni minden Kínából érkező mobilt és egyéb eszközt az olcsó gagyi kategóriába, aztán eléggé meglepte a világot, hogy jó néhány gyártó kiemelkedett a többi közül, és világszintű karriert futott be. A Huawei, a OnePlus, az Oppo vagy a Xiaomi nevét az évtized elején jóval kevesebben, vagy egyes esetekben egyáltalán nem ismerték nyugaton, ma pedig már minőség terén sincs kérdés velük kapcsolatban. Szóval érdemes a most még feltörekvő kínai márkákra is rásandítani néha fél szemmel, hátha ők lesznek a következő nagyot villantó szereplők a piacon. Ilyen lehet például a Homtom, amely egy olyan középkategóriás mobillal akciózik, amelynek az ára abszolút belépő szintre csúszott, miközben néhány tekintetben kifejezetten erősre sikerült.

Hirdetés

A Homtom S99 hardveres téren abszolút középutas játékos, az 5,5 hüvelykes, 18:9 képarányú IPS kijelző ugyan csak 720p felbontású, a nyolcmagos MediaTeK MT6750 rendszerchip viszont abszolút nem belépő szintű, ahogy a 4 GB rendszermemória is teljesen rendben van 2018-as szinten. A 64 GB belső háttértár mellé maximum 256 GB microSD kártya kerülhet, és az Android 8.0-t futtató mobil két SIM kártyát kezel.

Amiben viszont kifejezetten nagyot gurít az S99, az az akkumulátor: a 6200 mAh kapacitású áramforrás akár két napnál is tovább képes feltöltés nélkül működtetni az eszközt, ami manapság fontos fegyvertény. Van benne annyi erő, hogy a telefont akár powerbankként is használhatjuk más mobil eszközök úti töltésére. Kamerából a hátoldalon egy 21 megapixeles egységet találunk, amelyet egy 2 megapixeles kiegészítő lencse is segít. Az előlapi kamera 13 megapixeles, és a Homtom volt olyan bátor, hogy ennek segítségével arcfelismeréses azonosítást is beépített a rendszerbe.

Szóval ha erőben nem is ez az év legnagyobbat villantó mobilja, a brutális akku és a padló-közeli ár miatt máris kiváló választás lehet például utazós telefonnak, amikor otthon hagyhatjuk a csúcsmodellt, és ezzel vetjük be magunkat egy hosszú hétvégére az erdőbe vagy a vízpartra. A négy színben elérhető Homtom S99 ráadásul most erős akcióban elérhető a GearBest kínálatában, a június 11-ig tartó áreséssel mindössze 129,99 dollárért lehet megvenni, ami nagyjából 36 000 forintnak megfelelő összeg. A normál szállítás ugyan eltarthat 2-3 hétig, de cserében ingyenes, viszont még a leggyorsabb, 3-8 munkanapos módszer is alig több, mint 2000 forint. Ennyiért tényleg megérhet egy próbát.

FRISSÍTÉS: a GearBest most jelezte, hogy mostantól a következő 200 darabos készlet erejéig aki a HOMTOPS99 kuponkódot is megadja a rendelésnél, annak csak 119,99 dollárba kerül a telefon. Az akció június 30-ig él.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.