Hirdetés

Az Apple és a Samsung vezeték nélküli fülhallgatóit szorongatná meg a Honor Magic Earbuds



|

Az Apple AirPods Pro és a Samsung Galaxy Buds Plus vezeték nélküli fülhallgatók ellenfele lett a Honor újdonsága, a Magic Earbuds.

Hirdetés

Bár a Huawei-t érintő korlátozások miatt a Honor is lehetetlen helyzetbe került, azért nem szeretne lemaradni a riválisoktól, így bemutatta a Magic Earbuds vezeték nélküli fülhallgatót. Ez az Apple AirPods Pro és a Samsung Galaxy Buds Plus ellen száll ringbe, fehér és zöldeskék színekben. A Bluetooth 5.0-ra építő fülhallgatók 5,4 grammosak és 37 mAh-s akkut használnak, ami a gyártó szerint 3 órányi telefonálást vagy 3,5 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. A töltőtok 1,5 óra alatt képes újratölteni a fülhallgatókat, így összesen 12 vagy 13 óra üzemidőt kapunk. 

Hirdetés

A legtöbb Bluetooth 5.0-t használó eszközt támogatja a Magic Earbuds, de pillanatnyilag a legtöbbet az EMUI 10-zel lehet kihozni belőle. Ilyen a viselés szerinti lejátszásvezérlés és az instant párosítás. Az AI Life appon belül pedig a dupla érintést is lehet konfigurálni. 

A kezdeti beszámolók szerint az aktív zajszűrés jól sikerült, de az audio streaming közben akadozhat. A Magic Earbuds áprilisban, 129 eurós (nagyjából 43500 forintos) áron érkezik meg a piacra, amivel bizony alávág az Apple és a Samsung vezeték nélküli fülhallgatóinak is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.