Hirdetés

14 napot is kibír egy töltéssel a Honor MagicWatch 2 okosóra



|

Minden eddiginél jobban követi az úszást a Honor MagicWatch 2, amely egy töltéssel 14 napos üzemidőt is garantálhat.

Hirdetés

A Honor legfrissebb újdonságai közé tartozik a MagicWatch 2 okosóra, amely egyetlen töltéssel akár 14 napos üzemidős is ígérhet. Az 5ATM-es vízállóság pedig azt jelenti, hogy úszáskor sem kell levenni. 

Hirdetés

Az óra figyeli a pulzust, a sebességet, az elégetett kalóriákat és a távolságot, illetve SWOLF-pontszámot is mutat úszás közben. Túl alacsony vagy magas pulzus esetében figyelmeztet, stressz észlelésekor pedig légzőgyakorlatot ajánl. Emellett az alvást is követi, és tippeket is ad hozzá. 6 gyakori alvási rendellenességet is képes felismerni. 

Fitnesz terén 15 módot kínál, van benne továbbá GPS, a rozsdamentes acél ház 46 és 42 milliméteres lehet, 1,4 vagy 1,2 hüvelykes AMOLED-kijelzővel. Belülre a Huawei Watch GT 2-ből ismerős Kirin A1 lapka került, 4 GB tárhellyel, amire 500 dal fér. A hívásokat akár 150 méterről is átveszi a mobilról az óra, a 14 napos üzemidőbe pedig 90 perc GPS-követéses edzést, 30 perc hívást és 30 perc zenélést is beleszámoltak. 

December 12-től globálisan is kapható a Honor MagicWatch 2, amelynek az ára Európában mérettől függően 179 vagy 189 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.