Hirdetés

Ütős lett, de nem tudjuk, hogy mikor jön a Honor V30 Pro



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Honor V30 és V30 Pro: nagyszerűen sikerült mindkét modell, de nem tudni, hogy mikor érkezhetnek meg Európába.

Hirdetés

A Honor hivatalosan is bemutatta a V30 és V30 Pro okostelefonjait Kínában: ezek lettek a cég első 5G-s mobiljai, Kirin 990-es lapkával és 5 kamerával. 

Hirdetés

Az újdonságokba 6,57 hüvelykes, full HD+ felbontású LCD-kijelzőt építettek, az ujjlenyomat-olvasó oldalra került. A hátlapon egy nagy kamerasziget van, a mostani trendeknek megfelelő formában. Ebbe mindkét modellnél egy 40 megapixeles Sony IMX600 szenzor került, dupla optikai stabilizálással és lézeres autofókusszal. A Pro változat azonban f/1.6-os lencsét használ f/1.8-as helyett. A 8 megapixeles telefotós kamera 3x-os optikai zoomra képes OIS-szel. Az ultraszéles kamera 8 vagy 12 megapixeles (sima és Pro). 

Az előlapra egy 32 megapixeles, Super Night Mode-ot támogató szelfikamerát fúrtak, mellé egy 8 megapixeles ultraszéles érzékelő került. A Kirin 990 5G chip mellé 6/8 GB RAM és 128/256 GB tárhely kerül. A sima V30-ba ugyanakkor külön építették az 5G-s modemet, míg a Pro változatnál az már integrált. 

A gyorstöltés 40 wattos, a Pro modellnél 27 wattos vezeték nélküli gyorstöltés is van. Az akku 4200 és 4100 mAh-s. Kínában narancs, fehér, kék és fekete színekben jönnek az új mobilok, 425 és 500 eurónak megfelelő indulóártól. 

Az Android 10-re Magic UI 3.0.1-et húztak, de sajnos Google-támogatás értelemszerűen még nincs. A globális piacra ezek a modellek végül majd Vera 30 vagy View 30 néven érkeznek, de, hogy mikor, azt nem tudni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.