Hirdetés

Május végén jön az 5G-képes Honor X10 mobil



|

Május 20-án mutatja be a legújabb X10-es okostelefonját a Honor.

Hirdetés

A Honor nemrég jelentette be, hogy hamarosan újabb okostelefont mutat: A Honor X10 támogatni fogja az 5G hálózatokat, de sajnos további konkrétumokat nem árult el az új mobilról a gyártó. 

Hirdetés

A TENAA jóvoltából azt viszont már tudni lehet a Honor X10-ről, hogy a HiSilicon Kirin 820-as lapkája dolgozik majd egy 6,63 hüvelykes, full HD+ felbontású LCD-kijelző alatt. 

A Honor X10-be 40 megapixeles Sony IMX600y fő szenzor kerül, ehhez 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles mélységérzékelő kamerák járnak majd. Az előlapra 16 megapixeles kamerát építenek, az ujjlenyomat-olvasó oldalra kerül, a 4200 mAh-s akku pedig 22,5 wattal tud majd tölteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.