Hirdetés

Hordozható mosogatógépet mutatott be egy brit startup vállalat



|

A Loch Electronics közösségi támogatással igyekszik elérni a gyártáshoz szükséges fedezetet.

Hirdetés

Világmegváltó találmány az otthoni mosogatógép azok számára, akik nem szeretnek sok időt szánni a házimunkára. A gépek viszont általában viszonylag nagyok és sok helyet foglalnak, így albérlőként sok esetben nem érdemes beruházni rá. Erre a problémára talált megoldást a Loch Electronics, amely egy hordozható, kis helyen is könnyen működtethető mosogatógépet tervezett. A brit startup nagyjából 100 ezer dolláros célt tűzött ki a Kickstarteren, hogy elérje a gyártási költségekhez szükséges fedezetet, ezt pedig már bőven sikerült túltejesíteni, így a közeljövőben elkezdődhet a Capsule gép gyártása.

Hirdetés

A Capsule-t elsősorban mosogatógépnek tervezték, viszont ételtisztító és UV-fertőtlenítő funkcióval is rendelkezik. A mosogatás folyamata nagyjából negyed órát vesz igénybe, a vizet pedig a lefolyóba, vagy a készülék saját tárolójába is el lehet vezetni.

A skót Loch Electronics alapvetően egy- vagy kétszemélyes háztartásokhoz tervezte a gépet, ami kis méretének köszönhetően akár a konyhaasztalon is működtethető. A kis méret ellenére viszont akár nagyobb eszközök, mint vágódeszkák vagy serpenyők tisztítása sem okoz gondot a gép számára.

A Capsule közösségi támogatással a Kickstarter oldalán már közel 400 ezer dollárt gyűjtött, így a vállalat tervei szerint hamarosan elindulhatnak a gyártási folyamatok. A jelenlegi tervek szerint az első modellek szállítása 2022 februárjában kezdődik, a gép pedig előreláthatólag 400 dollárért lesz megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.