Hirdetés

Hosszabbak lesznek a Galaxy Note 9 szuperlassított videói



|

Állítólag kétszer olyan hosszú szuperlassított videók felvételére lesz képes az új zászlóshajó.

Hirdetés

Bár a Galaxy Note 9 hardverszinten nem sok újdonságot hoz magával, a Samsung azért eszközöl néhány hasznos fejlesztést. Többek között a kamerán is. 

Hirdetés

Az év elején érkezett Galaxy S9 és Galaxy S9+ egyaránt képesek szuperlassított videók felvételére, 960 fps mellett, 720p-s felbontásban. A funkció lenyűgöző, de sajnos csak 0,2 másodpercnyi tartalom rögzítésére alkalmas, ami még az automata móddal is kevés lehet. 

A Samsung a jelentések szerint tovább dolgozott ezen a funkción, és a Galaxy Note 9 már kétszer olyan hosszú szuperlassított videók felvételére lesz képes (0,4 másodperc). 

A felbontás egyelőre nem emelkedik 1080p-re, pedig a Sony Xperia XZ2 már full HD mellett is támogatja ezt a módot.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ kapnak-e olyan frissítést, aminek hála felzárkózhatnak a Galaxy Note 9-hez (a kamera hardvere elvileg ugyanaz). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.