Hirdetés

Itt a környezetbarát és zajszűrős, vezeték nélküli fülhallgató



|

Az aktív zajszűrés funkció ellenére a House of Marley Redemption ANC csak 71 ezer forintba kerül.

Hirdetés

Egy gyártónak manapság már nem elég, ha csak úgy előáll egy vezeték nélküli fülhallgatóval, azokból mostanra rengeteg van a piacon. A következő trend az aktív zajszűrés a kategóriában, ezen a téren pedig a legnépszerűbb talán az Apple AirPods Pro és a Sony WF-1000XM3. Itt van azonban a vezeték nélküli House of Marley Redemption ANC, amely nem csupán aktív zajszűréssel jellemezhető, de azzal is, hogy környezetbarát. 

Hirdetés

Bob Marley 75. születésnapjára emlékezik ez a termék, amelyet bambuszból készítenek, ezt persze más anyagokkal (például fűrészporral) is kiegészítik, de mind környezetbarát vagy újrahasznosított. 

Az aktív zajszűrés funkció ellenére a vezeték nélküli fülhallgató vételára nem szállt el, sőt, olcsóbb is a riválisainál: mindössze 179,99 angol font. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.