Hirdetés

Hozzánk is jöhet a legerősebb Xiaomi mobil



|

Egy jelentés szerint a Xiaomi 13 Ultra Európában is kapható lesz.

Hirdetés

Tavaly decemberben mutatkoztak be a Xiaomi aktuális csúcsmodelljei, a 13 és a 13 Pro, amelyek izmos hardverrel képviselik a márkát a felső kategóriában, a telefonok egyik különlegességét pedig az adja, hogy a vállalat a Leica együttműködésével fejlesztette hozzá a kamerákat. A Xiaomi 13 tesztünkben olvashattok is arról, hogyan sikerült ez a széria.

Egy többnyire megbízható információkat szállító bennfentes forrásai alapján azonban nem csak ezekkel és az új, olcsó Xiaomi Redmi mobillal célozza meg az európai piacra a gyártó, hanem egy még durvább készüléket is, amely a Xiaomi 13 Próra is ráver majd. 

Az említett szivárogtató, Ice Universe Twitteren számolt be róla, hogy készül a Xiaomi 13 Ultra, amelyet már két hónapon belül bemutathat a vállalat, és globálisan, így Európában is elérhető lesz majd, ellentétben az OPPO Find X6 Próval, ami elkerülheti az öreg kontinenst. 

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudni arról, hogy a 13 Ultra miben tud többet a 13 Prónál, de a GizChina értesülései szerint leginkább a kamerarendszert érinti az újítás, állítólag egy négy kamerából álló rendszer kerülhet a hátlapra a Leicával való együttműködést megtartva, amik között helyet kap az IMX989-es szenzorral ellátott főkamera, három IMX858-as kamera, egy ultraszéles kamera, egy 3x portré-telefotó egység és egy periszkópos telefotó kamera is. 

A Xiaomi 13 Ultra egy kiszivárgott fotón (Forrás: Weibo)
A Xiaomi 13 Ultra egy kiszivárgott fotón (Forrás: Weibo)

Szintén újdonság lehet, hogy a Xiaomi 13 Ultra már a második generációs Snapdragon 8 lapkával és a korábbi 67W-os gyorstöltés helyett 90W-os verzióval érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.