Hirdetés

Ez a HP USB-kulcs bármilyen régi PC-t biztonságossá tesz



|

Elsősorban a távoli munkavégzéshez ideális az idén nyáron érkező HP ThinPro Go.

Hirdetés

A vékony kliensek elég régóta a piacon vannak, de a népszerűségük most ismét nagyon megemelkedett. A HP a napokban bemutatott egy új megoldást, amelynek a neve ThinPro Go. Ez egy átcímkézett 32 GB-os Kingston DataTraveler 100 G3 USB-s pendrive USB 3.0 csatlakozóval, maximum 100 MB per másodperces átviteli sebességgel. Elegendő bedugni bármilyen PC-be, és abból a HP szerint egy biztonságos, Linux-alapú HP vékony kliens lesz. Ezzel már a gyártó ThinPro OS rendszerét lehet betölteni, majd elérni a felhős appokat és virtuális gépeket. 

Hirdetés

Az IT-s csapatok az ilyen megoldásokkal könnyebben dolgozhatnak, a hardver miatt sem kell aggódniuk. Ráadásul a HP szerint a ThinPro Go ezernyi végpontra skálázható, a HP Device Manager konzollal pedig minden könnyen kezelhető. 

Az eszköz egyébként a HP ThinPro 7.1 SP6 OS-t biztosítja. Az elmúlt 10 évből bármilyen PC megfelelő hozzá, így ideális távmunkásoknak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.