Hirdetés

Jön az új HTC okostelefon, de egyelőre csak a fejünket vakarjuk



|

A jelek szerint ismét próbálkozna az HTC, de a Desire 20 Pro nem lesz nagy durranás, a belépőkategóriában indul.

Hirdetés

Az HTC mostanra gyakorlatilag teljes mértékben kikopott az okostelefonok piacáról. Azt azért tudtuk, hogy végleg nem adja fel a szebb napokat megélt gyártó, és ennek jele volt az is, hogy a Wildfire szériát elkezdte feltámasztgatni. Most pedig a Desire sorozat is újra elindulhat, méghozzá a Desire 20 Pro modellel. Már mérési eredmények is vannak a készülékről a Geekbench adatbázisának hála. 

Hirdetés

A Desire 20 Pro az adatok alapján Android 10-et futtat és 6 GB RAM-ot kapott, azonban a Qualcomm lapkájának jellemzői a szakértői elemzések alapján csak egy Snapdragon 665-re vagy Snapdragon 660-ra utalhatnak. A pontszámok pedig egészen konkrétan az utóbbira. 

Mindez jelzi azt is, hogy hiába van ott a "Pro" megjelölés a modellnévben, itt legfeljebb a Xiaomi Mi A3 vagy a Redmi Note 7 ellenfeléről lehet beszélni. Azok viszont nem épp friss mobilok, így erősen kérdéses, hogy az HTC mihez tudna kezdeni ma a piacon egy ilyen Desire 20 Próval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.