Hirdetés

Több pénzt adna a fejlesztőknek a Huawei



|

A piaci részesedés és a jó eszközök adottak, megfelelő appok nélkül viszont nem maradhat talpon a Huawei.

Hirdetés

A Huawei azt ígéri a fejlesztőknek, hogy több pénz marad a zsebükben, ha a következő hónapokban az App Gallery alkalmazásboltjába írnak appokat. Míg a Google és az Apple 30 százalékot csíp le a fejlesztők bevételeiből, addig a Huawei lehetővé tenné, hogy az első két év során a fejlesztők a bevételek 85, vagy akár 100 százalékát is megtartsák. Az új programban egészen pontosan 12 hónapig minden appkategóriában (kivéve játékok) meg lehetne tartani a bevételek 100 százalékát. A második 12 hónap során pedig 10 százalékot vennének le az oktatási appokból, 15 százalékot minden másból, a játékokból pedig állandó 15 százalékot. 

Hirdetés

Ennyi idő alatt a fejlesztők is rájönnek majd, hogy az App Gallery összedől vagy pedig a Google Play Áruház és az Apple App Store riválisává lép elő. A piacon lévő fejlesztők pedig további bevételekhez is juthatnak ezzel az iránnyal. 

A Huawei helyzetét továbbra sem rendezte Amerika, a Google lobbija ellenére még mindig nincs licenc, amivel a Huawei és a Google közös munkája folytatódhatna, ezért is olyan fontos, hogy sikerül-e appok terén talpon maradnia a kínai óriásnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.