Hirdetés

Egyre több HarmonyOS-alapú eszközt hozhat a Huawei



|

Jövőre globálisan is értékesítheti a HarmonyOS rendszerrel debütáló eszközeit a Huawei.

Hirdetés

A Huawei azt tervezi, hogy jövőre sokkal több HarmonyOS rendszert futtató eszköz dob piacra, és ezeket globálisan is értékesíti. Fontos azonban, hogy a házon belül összerakott operációs rendszer még nem megy mobilokra, tabletekre és számítógépekre. 

Hirdetés

Ahogy idén, úgy jövőre sem lesz HarmonyOS-t futtató Huawei okostelefon. Ilyen okosóra viszont annál inkább, illetve okoshangszórókat és VR-eszközöket is épít a HarmonyOS-re a gyártó. Elvileg okostévék is lesznek, mint például a Honor Vision, ami hamarosan megjelenik Európában is. 

A hosszú távú terv az, hogy a HarmonyOS végül egy teljes igényeket lefedő rendszer legyen, ami okostelefonokra is jó. 

Egyelőre viszont marad az Androidnál a Huawei, most csak a Google mobilszolgáltatásait kell leváltani az óriás szerint. A meglévő termékeknél újra és újra meghosszabbított engedélyeknek köszönheti az amerikai technológia és szolgáltatások támogatását a vállalat, Amerika még nem igazán akarja rendezni az ügyét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.