Hirdetés

Már ebben a hónapban Android 10-re frissül a Huawei P30 és Mate 20 széria



|

A Huawei ebben a hónapban indítja el az EMUI 10 végleges, stabil változatát a korábbi csúcsmobilokra.

Hirdetés

A Huawei szeptember végén árulta el, hogy a következő hónapokban mely készülékek kapják meg az Android 10-alapú EMUI 10 bétáját. Most már azt is közzétette a gyártó, hogy mikor indul el az EMUI 10 végleges, stabil változata. 

Hirdetés

Értelemszerűen a legutóbbi csúcsmobilok frissülnek elsőként. Ez azt jelenti, hogy a végleges EMUI 10 már november közepén befut a P30 és a P30 Pro modellekre.

November második felében a Mate 20, a Mate 20 Pro, a Mate 20 X, a Mate 20 RS Porsche Design, a Honor 20 széria és a Magic 2 is frissül. 

A P20, P20 Pro, Mate RS modellekre pedig a nyílt béta érkezik meg november végén. Fontos adalék, hogy ezek a dátumok elsősorban a kínai piacra vonatkoznak, azonban a jelenlegi információk szerint több hullámban indul a frissítés, vagyis a nemzetközi modellekre is érkeznek némi lemaradással a csomagok. A jövőben pedig további modellekre is befut majd az EMUI 10. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.