Hirdetés

Egy iPhone 11 Pro árába kerül kicserélni a Huawei Mate X kijelzőjét



|

1000 dollárért cseréli ki az összehajtható mobiljában a kijelzőt a Huawei - érdemes lesz nagyon vigyázni a képernyőre.

Hirdetés

Sokan gondolják úgy, hogy a különböző formákkal való kísérletezgetés ellenére az összehajtható okostelefonok egy hosszú ideig inkább csak technológiai demónak lesznek jók, nem pedig mindennapos használatra fogyasztók tömegeinek. 

Hirdetés

Ennek egyik oka az ár: a Huawei Mate X például 2200 euróba kerül. Ha ez nem lenne elég, akkor most az is kiderült, hogy mennyiért cserélik ki az egyébként igen sérülékeny összehajtható képernyőt, ha annak valami baja esik. 

Kínában a gyártó a panelért 1000 dollárnak megfelelő összeget kér el, így gyakorlatilag egy iPhone 11 Pro árába kerül helyrehozni a mobilt, ha képernyőjének baja lesz. 

Egy új lapkakészlet 510 dollárba kerül, egy akku 39-be, a burkolat 50-be, a kamerák 100-ba. Mivel ezek az árak Kínára érvényesek, ezért valószínűleg még magasabb összegekre kell készülni, ha egyszer eljutunk a globális megjelenésig. Az összehajtható képernyőkre pedig nagyon kell majd vigyázni, mert igen könnyen megkarcolódnak. A Mate X-nél ezt ráadásul kívülre kell hajtogatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.