Hirdetés

Kevesebb, mint 60 másodperc alatt minden Huawei Mate X-et elkapkodtak



|

A második villámvásár is úgy végződött, mint az első: kevesebb, mint egy perc alatt az összes összehajtható Huawei mobilt elkapkodták az emberek.

Hirdetés

A Huawei hosszú várakozás után ebben a hónapban végre piacra dobta a Mate X összehajtható okostelefonját. Persze elsőként csak Kínában volt kapható, akkor sem sokáig. Kevesebb, mint 5 perc alatt az összeset elvitték az emberek. 

Hirdetés

Azóta a gyártó tartott egy második villámvásárt is, és a várakozásoknak megfelelően a magas vételár ellenére megint gyorsan elvitték az összes darabot. Ezúttal kevesebb, mint 60 másodperc alatt minden Mate X-et elkapkodtak

A Mate X 8 hüvelykes kijelzőt, Kirin 980-as lapkát, Balong 5000 5G-képes modemet kínál. 

Természetesen az utódján is dolgozik azért a Huawei. A pletykák szerint a következő-generációs modell már digitális tollat is kaphat, amit a készülékházba rejtenének el. Ebbe már Kirin 990-es chipet építenének, a Huawei jelenlegi legerősebb lapkáját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.