Hirdetés

A Galaxy Foldra hasonlíthat a következő összehajtható Huawei okostelefon



|

Megy a vita, hogy melyik formátum a praktikusabb - a Huawei Mate Xs utódja mindenesetre olyan lehet, mint a Samsung Galaxy Fold.

Hirdetés

A gyártók szakemberei továbbra is vitáznak azon, hogy melyik a jó irány az összehajtható okostelefonok világában. A Samsung a Galaxy Foldot befelé, könyvszerűen hajtogatta, míg a Huawei a Mate X-et és annak utódját kifelé. Egyik sem bizonyult eddig tökéletesnek, azonban kétségtelenül nagyobb kockázatot jelent a Huawei kivitelezése, hiszen így még összezárt állapotban is sérülés kockázatának van kitéve a képernyő. A jelek szerint a következő összehajtható Huawei okostelefon ezért más formátumot kap. 

Hirdetés

A LetsGoDigital olyan szabadalmat fedezett fel, amely alapján a Galaxy Foldhoz hasonló készülékkel szeretne jelentkezni a piacon a Huawei. A kínai cég nincs könnyű helyzetben, nemrég vallotta be, hogy hatalmas összegeket veszít az összehajtható mobiljain, még a csillagászatik áruk ellenére is. Ezekben az időkben is fontos ugyanakkor a vállalat számára, hogy a szektor élén próbáljon maradni, ehhez pedig új és nagyra törő termékek kellenek. 

A Huawei Galaxy Fold-szerű összehajtható készüléke egyébként négy kamerát kaphat, melyekből az egyik periszkóplencsés lesz a nagyobb optikai zoomért. Egy szabadalom persze még nem garancia egy konkrét termékre, így csak találgatni lehet, hogy mi lesz ezen a részpiacon a gyártó következő lépése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.