Hirdetés

Szinte minden kiderült a Huawei MatePad táblagépről



|

A specifikációkra, a dizájnra és az elérhető színekre is fény derült a szivárgásoknak köszönhetően.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy több új táblagépet készül piacra dobni a Huawei. Nemrég a Huawei MatePad T renderelt képei bukkantak fel, majd kiderült, hogy lesz egy sima Huawei MatePad modell is. Egy kínai boltban rögzítették a most érkezett képet, és ebből rögtön fény derült a dizájnra, valamint a specifikációk egy részére. A tablet 2K-s, szenzorsávmentes kijelzőt kap, várhatóan 10,4 hüvelykes képernyővel, de ez a méret még nem biztos. 

Hirdetés

A hátlapra jut LED-es vaku, a fő kamera 8 megapixeles, és ugyanilyen jutott az előlapra is a szelfikhez, videóhívásokhoz. Alul van az USB-C port, a fehér és szürke színekben érkező tablet pedig támogatja majd az M-Pen tollat. 

Fény derül arra is, hogy a MatePadben egy Kirin 810 lapka dolgozik majd, és gyerekeknek szánt app is lesz gyárilag a tableten. Állítólag 7250 mAh-s akkuval lehet számolni, és EMUI 10.1 Lite kezelőfelülettel. LTE-s és WiFi-s variáns egyaránt várható, 4/64 és 6/128 GB-os konfigurációkban, valamint 4/64 és 4/128 GB-os kiadásokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.