Hirdetés

Hivatalos videón a Huawei MatePad Pro csúcstablet



|

Egy hivatalos kedvcsinálóban is megvillantotta a prémium táblagépét a Huawei, napokon belül itt a MatePad Pro.

Hirdetés

A Huawei a tervek szerint november 25-én, egy kínai rendezvényen rántja le a leplet a következő prémium táblagépéről, amelynek a neve MatePad Pro lesz. A gyártó időközben azonban egy rövid kedvcsinálót is közzétett, amelyen már a tablet is látható. 

Hirdetés

A videó megerősíti, hogy a hátlapra dupla kamera kerül. A felhelyezett billentyűzetes tok miatt (elvileg mágnessel rögzül) persze magából a hátlapból nem sok látszik. 

Az viszont kivehető, hogy a képernyőbe tényleg fúrt kamerát szerelnek, illetve a tablet multitaskingban való erősségeit is megmutatják. Emellett az M-Pen digitális toll is feltűnik. 

Részletes specifikációk ugyan nem szivárogtak ki a MatePad Próval kapcsolatban, de az biztos, hogy a 40 wattos gyorstöltés adott lesz. A Geekbench adatbázisa szerint pedig Kirin 990-es lapkára, 6 GB RAM-ra és Android 10-re számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.