Hirdetés

Sötét képeken a Huawei P40 Pro



|

Renderelt képeken látható az új Huawei csúcsmobil, bár nem teljes pompájában. Kiderült továbbá, hogy 10x-es optikai zoomra lesz képes.

Hirdetés

A Huawei-nek hála azt már tudjuk, hogy a P40 és a P40 Pro csúcsmobilok látványos dizájnnal és Google-támogatás nélkül érkeznek jövő márciusban. Most pedig már renderelt képek is vannak ezekről, bár egyelőre nem teljes részletességben. 

Hirdetés

A hátsó kamerasziget követi az új trendeket, vagyis egy nagy téglalap lesz, és elvileg a Galaxy S11 széria is pont ilyet kap. Nagyon úgy fest, hogy 2020-ban minden trendi készüléken ilyen lesz. 

A gyártók a jelek szerint egyetértenek abban, hogy ez a legjobb módja annak, hogy sok szenzort összezsúfoljanak kis helyen a hátlapon. A P40 négy hátsó kamerát kaphat, a P40 Pro pedig ötöt. A fő szenzor egy optikailag stabilizált, 64 megapixeles Sony IMX686 lesz, az ultraszéles kamera 20, a telefotós 16 megapixeles lehet, és 10x-es optikai zoomra lesz képes. Ezeket egy makrókamera és egy ToF kamera egészíti még ki. 

A készülékek 6,1 vagy 6,2 és 6,5 vagy 6,7 hüvelykes, vízesésszerű kijelzőt kapnak majd, a sarkoknál extra védelmet kanyarítottak a készülékházból. Jackcsatlakozó nincs, de ezúttal maradhat a hangerőgomb. 

A P40 Pro egészen lehengerlő lehet, a 120 Hz-es kijelző mellett 5500 mAh-s grafénakku, 50 wattos gyorstöltés kerülhet bele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.