Hirdetés

Mégsem hoz grafénakkut a Huawei P40 Pro?



|

Egyre többször emlegetik, hogy grafénakkumulátorral jön a P40 Pro, több szakértő szerint azonban ez technológiailag sajnos lehetetlen.

Hirdetés

A jelentések szerint néhány napja a francia Huawei egy olyan tweetet tett közzé, amely azt állította, hogy a jövőre várható P40 Pro okostelefon következő-generációs grafénakkumulátorral érkezik. Ez a tweet hamar eltűnt, ráadásul a kétkedők számára olaj volt a tűzre, hogy egy rajongói képet mellékeltek. 

Hirdetés

A tweet után a rendre hiteles információkat szivárogtató Ice Universe is megszólalt, és közölte, hogy az emlegetett technológia jelenleg sajnos lehetetlenség, tehát nem használható okostelefonokban. 

A pletykák alapja egyébként az, hogy korábban 5000 mAh-s grafénakkut kezdtek emlegetni, ami 45 perc alatt teljesen feltölt. A Samsung pedig már augusztusban is dolgozott ezen a technológián. 

Az eddigi információk szerint a Huawei P40 Pro az erős akku és gyorstöltés mellett 10x-es optikai zoomra képes periszkópkamerával újíthat. A 6,57 hüvelykes, lekerekített AMOLED-kijelzőre két szelfikamera juthat, fúrt kialakításban. Egyelőre úgy néz ki, hogy a Google szolgáltatásai nem lesznek elérhetőek a csúcsmobilon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.