Hirdetés

5500 mAh-s grafénakkut kaphat a Huawei P40 Pro



|

Elképesztő lehet az új Huawei csúcsmobil: az 5500 mAh-s grafénakku 50 wattos gyorstöltést kaphat.

Hirdetés

A Huawei a jelentések szerint dolgozik a P40 és a P40 Pro okostelefonján, ezek 2020 első negyedéve során debütálnak majd. Egy friss szivárgás pedig érdekes dolgokat fedett fel a drágább modellről. 

Hirdetés

Állítólag 5500 mAh kapacitású grafénakkumulátort építenek be a P40 Pro mobilba, 50 wattos gyorstöltéssel. Ezzel egyszerre az akku mérete a 70 százaléka lesz egy ugyanilyen kapacitású lítiumionos megoldásnak. Ráadásul a gyorstöltést 50 wattosra emelik, így mindössze 45 perc lesz teljesen feltölteni az akkut nulláról. 

Az is kiderült, hogy a 6,5 hüvelykes, vízesésszerű OLED-kijelző 120 Hz-es képfrissítést kap majd, a kijelző az előlap 98 százalékát teszi ki. A dupla szelfikamera tabletta alakú kivágást kap. 

A motorháztető alá Kirin 990 5G chipet építenek, 5 hátlapi Leica kamerával, RYYB fő szenzorral, ultraszéles lencsével, periszkópkamerával, makrólencsével és ToF szenzorral. Az előlapra a normál mellé egy ultraszéles kamera kerülhet. Az Android 10-et futtató készülék EMUI 10-zel jön majd, árakat és megjelenési dátumot egyelőre nem emlegetnek, azt pedig csak remélni merjük, hogy addigra visszakapja a Huawei a Google-támogatást. A pletykák szerint a P40 szériát mindenképp forgalmazzák majd globálisan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.